FILM I TEATAR

Rami Malek glumi negativca u novom James Bondu

Još jedna sjajna uloga mladog oskarovca!

Protekla godina u potpunosti je bila u znaku Ramija Maleka, sjajnog glumca koji je briljirao u ulozi Freddieja Mercuryja u filmu Bohemian Rhapsody za kojeg je nagrađen prestižnim Oskarom u kategoriji najboljeg glavnog glumca, no čini se kako uspjesima neka kraja jer ćemo Maleka gledati u još jednoj fantastičnoj ulozi.

Uloga Jamesa Bonda je jedna od onih oko koje se najviše polemizira i raspravlja, no ovoga puta najviše prašine podigla je odluka o tome tko će glumiti glavnog zlikovca u filmu. Rami Malek novom ulogom utjelovit će tajanstvenog lika koji se služi najnovijom tehnologijom kao oružjem, no ipak, ostatak detalja javnosti je još uvijek nepoznat. Glavna uloga, ona James Bonda pripala je po peti put Danielu Craigu, dok će Bondove djevojke utjeloviti Ana de Armas i Lashana Lynch, a režiju filma potpisuje Cary Joji Fukunaga.

Najnovije uprizorenje poznatog filma okupit će i dio stare glumačke postave od kojih valja spomenuti imena Eve Moneypenny, Ben Whishaw, Lea Seydoux, Ralpha Fiennes, Rory Kinnear te Jeffrey Wright. Iako se ime najnovijeg nastavka još uvijek ne zna, poznate su neke od lokacija na kojima će se film snimati, a to su za sada Jamaica, Norveška, London te Mantara. Novi Bond u kina bi trebao stići u travnju 2020., a mi ne sumnjamo da će Malek savršeno uklopiti u glumačku postavu i priču o najpoznatijem agentu svih vremena koja baš uvijek, iznova oduševljava brojnu publiku.

Foto: iMDB, Instagram
Objavljeno: 26.04.2019. u 10:51
Tagovi: james bond

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p