FILM I TEATAR

Rave On!: što kažete na plesnu predstavu koja je ujedno i party?

Novi spoj kulture i zabave koji ćete obožavati!

Kombinirati plesnu predstavu i večernji izlazak na prvi pogled čini se nemogućim zadatakom, no zagrebačku publiku 7.03. očekuje nešto drugačiji subotnji provod. Naime, kasno-noćna plesna predstava popraćena partyjem definitivno je dovoljno dobar razlog da se odlučite za vikend na kazališnim daskama i uživate kao nikad do sad!

Nakon rasprodanih i dupkom punih izvedbi plesnog sola Ognjena Vučinića, Rave On!, publika će ovog puta moći iskusiti jedan novi oblik odlaska u kazalište. Predstava koja se bavi tematikom rejvanja i upoznavanja samoga sebe tijekom „svojevrsnog osobnog nastupa“, igra u kasno-večernjem terminu u 22 sata, a sve to kako bi se sama tema što zornije prenijela publici. 'Predstava u kasnovečernjim satima neuobičajena je forma, a dovodi ipak neku drugačiju publiku, možda onu sekundarnu, za koju zaključujemo da nikada neće doći, a do koje također treba doprijeti.' – objašnjavaju Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković iz produkcijske kuće Sabmarine.


Rave kultura predstavlja autorovu društvenu uspomenu, njegov pokušaj da se osjeća kao dio zajednice stvarajući vezu s plemenom kroz ples i tjelesnost. Glazba i estetika pokreta rave plesa za njega imaju značenje koje se osjeća kao putovanje, transformacija, transcendencija i moć oslobađanja; prepoznavanje individualnosti unutar kolektiva. Ono što je jedna od najvećih posebnosti ove predstave bez imalo razmišljanja jest činjenica kako je riječ o spoju plesne i glazbene umjetnosti, ali i večernjeg izlaska kojeg će publika moći nastaviti u klubu Boogie uz DJ imena kao što su Egzotika DJs, Stankoff i Stephanie Prekali.

Ulaznice za kasnovečernju plesnu predstavu mogu se osigurati online ili na blagajni Zagrebačkog plesnog centra, dok je ulaz na party slobodan!


Foto: Sabmarine
Objavljeno: 01.03.2020. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p