FILM I TEATAR

Romantična komedija Woodya Allena koja će vas oduševiti!

Filmska poslastica za kraj godine!

Već je poznato da četverostruki oskarovac Woody Allen gotovo svaku radnju svojih filmova smješta u New York – ujedno i njegov najdraži grad na svijetu, a svojim najnovijim filmom je još jednom potvrdio kako nastavlja svoju tradiciju njujorških priča. Njegova najnovija romantična komedija, Kišni dan u New Yorku, s fascinantnom glumačkom postavom u kina je stigla 19. prosinca, i prava je vudialenovksa poslastica kakvu smo i očekivali!

Ova romantična komedija prati avanture mladog para tijekom jednog nezaboravnog vikenda u New Yorku, ujedno prikazujući na tipičan vudialenovski način životne situacije s kojima se adolescenti redovito suočavaju. Fascinantnu glumačku ekipu predvode Timothee Chalamet, Elle Fanning, Jude Law, Selena Gomez, Diego Luna i Liev Schreiber, a priča prati mladu studenticu Ashleigh koja, odrađujući intervju sa svjetski poznatim redateljem Pollardom, dobiva priliku zaviriti iza kamera i otkriti svijet filmske produkcije. Tom prilikom upoznaje scenarista Teda i glavnog glumca filma, Francisca s kojim se započinje sve intezivnije družiti. Nakon što završi u novinama u društvu glavnog glumca, stvari se počinju otimati kontroli, a Ashleighin život se u potpunosti mijenja.

Baš kao i u dosadašnjim filmovima ovog kultnog redatelja, Kišni dan u New Yorku prepun je realnih likova šarolikih karaktera sa stvarnim životnim pričama s kojima se gotovo svatko može poistovijetiti. Još kada tomu dodate činjenicu da su likove utjelovili jedini od najtalentiranijih glumaca današnjice, dobili ste pravu filmsku poslasticu koja će začiniti ovaj, ionako veseli, prosinac!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 23.12.2019. u 11:55
Tagovi: film, Woody Allen

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p