FILM I TEATAR

Sada možete uživati u sadržaju Netflixa s prijateljima – na daljinu!

Virtualni odlasci u kino postaju stvarnost!

Iako se svi, kao društveno odgovorni građani, pridržavamo mjera o socijalnom distanciranju, to ne znači da moramo odustati od filmskih večeri s našim najdražim prijateljima, a za to se pobrinuo omiljeni streaming servis – Netflix!

Zahvaljujući Google Chrome proširenju pod nazivom Netflix Party, grupe prijatelja mogu se virtualno okupiti i istovremeno gledati omiljene Netflix naslove na svojim računalima. Proširenje dolazi s chat roomom, tako da možete dijeliti svoje reakcije na sadržaj koji gledate. Da biste mogli sudjelovati, sve što trebate jest instalirati preglednik Google Chrome kojemu ćete dodati proširenje ''Netflix Party''. Proširenje je zapravo dodatak koji sinkronizira reprodukciju videozapisa i dodaje grupni chat na odabrane Netflix filmove, emisije ili dokumentarce emisije na Netflixu, a trenutačno doživljava pravi procvat među korisnicima diljem svijeta, a posebice među onima koji vrijeme provode u samoizolaciji zbog nesretne situacije u kojoj se pronašla cijela zemlja.

''Step by step'' upute pratite na službenoj stranici i uživajte u potpuno drugačijem iskustvu virtualnog kina koje će vam, sigurni smo, skratiti ovo vrijeme koje moramo provoditi u svojim domovima. Bilo kako bilo, virtualne zabave definitivno ne nedostaje stoga se pobrinite da što kvalitetnije iskoristite vrijeme u novonastaloj situaciji.

Foto: Unsplash, Netflix
Objavljeno: 19.03.2020. u 10:20
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p