FILM I TEATAR

Uzbudljiva serija kojoj se ove godine najviše veselimo!

Dramatična priča o obitelji iz devedesetih

Kada je Celeste Ng 2017. godine objavila svoj roman Little Fires Everywhere, on se vrlo brzo pronašao na samom vrhu najprodavanijih knjiga prema New York Timesu, a zahvaljujući streaming servisu Hulu, nastala je i istoimena mini-serija s fantastičnom Reese Witherspoon i Kerry Washington u glavnoj ulozi koju ćete obožavati!

Priča prati dvije obitelji u devedesetima, Richardsonove i Warrensove; Richardsonovi odaju sliku savršene obitelji dok su Warrensonovi sve suprotno od toga. Nevolje započinju kada se čudne stvari počinju zbivati u malom mjestu u kojemu žive i kada se Pearl Warren počinje zaljubljivati u Richardsonovu stabilnost i način života, a Izzy Richardson, buntovnica obitelji, počinje privlačiti Pearlovu majku Miu. Mia uskoro zaposli Izzy kao astitenticu u fotografiranju te pokrene lavinu događaja koja će zauvijek spojiti dvije obitelji. Ng je s veseljem dala svoje odobrenje za početak snimanja serije:"Ne mogu vam još reći sve detalje, ali ako vam se roman svidio, sigurno ćete obožavati i ovu ekranizaciju! Pisci su nevjerojatni i rade fantastičan posao. Likovi, teme i zaplet potpuno prate knjigu, ali s mnogo novih slojeva prije i nešto drugačijim zaokretima. Zaista jedva čekam da serija ugleda svijetlo dana! "

Dodajte ovoj intrigantnoj priči fantastičnu glumačku postavu koju tvore sjajna nova i kultna stara imena iz svijeta filma, dobili ste pravu televizijsku poslasticu! Sezona od osam epizoda biti će dostupna u ožujku, a Hulu je nedavno objavio i teaser u kojemu najavljuje datum prijemere – 18. ožujka.

Foto: IMDb
Objavljeno: 03.01.2020. u 12:03
Tagovi: serija, Knjiga, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p