FILM I TEATAR

Sjajne vijesti! Konačno znamo kada će nove epizode 'Prijatelja' stići na male ekrane!

Omiljena šestorka ponovno na malim ekranima!

Gotovo za niti jednu seriju ne možemo reći da uživa veću popularnost od Prijatelja, čije smo epizode do sada pogledali nebrojeno puta i to uvijek s istim žarom i oduševljenjem. Nakon što su se davne 2004. godine teška srca zatvorila poznata ljubičasta vrata, obožavatelji diljem svijeta na iglama su iščekivali vijesti o ponovnom vraćanju na male ekrane, pa će tako šuškanja vrlo brzo postati stvarnost!

Nakon 10 sezona i 236 epizoda, 'Prijatelji' se ponovno vraćaju na male ekrane. Ova vijest odjeknula je početkom godine kao bomba te izazvala lavinu oduševljenja, no kao i svemu ove 2020-te, tako i emitiranju novih sezona, planove je poremetila pandemija korona virusa, stoga je u početku snimanje bilo odgođeno za kolovoz, prema riječima kreatorice serije Marthe Kauffman. No, kako se cjelokupna situacija u svijetu nije stabilizirala, ponovno okupljanje najavljeno je za ožujak 2021. godine, a što je ovoga puta potvrdio Matthew Perry na svom Twitter profilu: "Okupljanje prijatelja zakazuje se početkom ožujka. Čini se kako je pred nama radna godina, upravo onako kako volim" - stoji u objavi. Također, lavinu oduševljenja izazvala je fotografija glavnog dekoratora seta, Grega Grandea, koji je objavio sliku zasigurno najpoznatijeg kauča na svijetu te tima nagovijestio kako je snimanje specijalne epizode, 'The One Where They Got Back Together' počelo!

Medijska kuća HBO Max producirat će specijal u trajanju od jednog sata te iako  scenarij, odnosno radnja, još uvijek nisu poznati, u produkciju istog uključeni su i glumci te inicijalni začetnici seriji, Marta Kauffman i David Crane. Dok s nestrpljenjem čekamo neke nove dogodovštine, u nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih trenutaka za koje smo sigurni da će vas od srca nasmijati!

Foto: Youtube, Getty Images, Instagram
Objavljeno: 11.04.2021. u 12:16
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p