FILM I TEATAR

Sjajne vijesti! Obožavana serija ''Normal People'' vraća se na male ekrane!

Novim epizodama možete pristupiti već sutra!

Ako ste i vi jedni od onih kojima neizmjerno nedostaju avanture i priče o životu i odrastanju Connel i Marianne, koji su u seriji ''Normal People'' potpuno osvojili javnost i u kratkom roku premašili sve rekorde gledanosti, tada će vas oduševiti vijest da nam uskoro stižu čak dvije nove epizode u obliku Comic Relief specijala!

Tako je nedavno suosnivač Comic Reliefa, Richard Curtis, potvrdio kako ćemo nove epizode gledati već od 26. lipnja te da ćemo, očekivano, i u nastavku gledati Paula Mescala i Daisy Edgar-Jones u ulogama Connella i Marianne koji su nam se u samo deset epizoda toliko zavukli pod kožu. "Rekao bih kako su dvije dodatne epizode mnogo bolje od svega što smo do sada napravili. Ne mogu otkriti mnogo, ali reći ću vam da će se u novim epizodama pojaviti gost iznenađenja, ujedno i zvijezda za koju malo tko danas nije čuo. Jedna od najljepših stvari koje Comic Relief omogućuje jest prilika da se dogode one stvari koje se primarno nikako nisu mogle uklopiti niti dogoditi u samoj priči. Ne mogu zamisliti nijedan drugi kontekst u kojemu bi ovakvi obrati u svijetu ''Normalnih ljudi'' bili omogućeni i na tome sam neizmjerno zahvalan'', izjavio je Ed Guiney, koproducent serije.

U međuvremenu je potvrđeno kako će i drugi roman autorice Sally Rooney, ''Razgovori s prijateljima'' dobiti svoju televizijsku adaptaciju koja će, bez sumnje, jednako oduševiti gledatelje. Guiney je otkrio kako će i na drugoj ekranizaciji raditi isti tim ljudi, no detalje o ulogama, datumima i samoj priči ipak nije htio otkriti.

Foto: imdB
Objavljeno: 25.06.2020. u 12:38
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p