FILM I TEATAR

Sjajne vijesti! Službeno je potvrđena druga sezona serije ‘Ginny&Georgia’!

Jedva čekamo!

Ginny&Georgia’ je Netflixova hit serija koju su mnogi prozvali nasljednicom Gilmorica, a s obzirom na to da je oborila sve rekorde gledanosti, vijest koja službeno potvrđuje da se snima druga sezona iznimno nas je razveselila. Naime, ‘Ginny&Georgia’ je serija koja prati dinamičan život jedne vrlo nekonvencionalne obitelji, a koja svako toliko nailazi na nove prepreke koje otkrivaju mnogo toga.

Svi koji su gledali prvu sezonu ove popularne serije znaju da je završila poprilično dinamično. Ipak, ako još uvijek niste, nećemo previše otkrivati, osim toga da serija prati priču majke, kćeri i sina koji se iznova sele u novu sredinu i pokušavaju živjeti normalnim životom. No, burna prošlost majke neprestano je za petama, a narativ koji je prikazan krajnje simpatično i humoristično, zapravo krije pozadinsku priču s elementima zločina.

Naravno, u seriji nailazimo i na mnoštvo romantičnih trenutaka, ali veo tajne koji još uvijek nije otkriven, a tiče se potencijalnog ubojstva, savršen je mamac zbog kojeg drugu sezonu s nestrpljenjem očekujemo. ‘Ginny&Georgia’ je serija koja u isto vrijeme zabavlja, ali i intrigira, pa upravo zato nimalo ne sumnjamo da će druga sezona ponuditi dinamične minute, zaplete, ali i rasplete koji će otkriti odgovore na brojna pitanja koje je prva sezona ostavila da ‘vise u zraku’.

Iako još uvijek nemamo službeni datum izlaska druge sezone, Netflix je službeno potvrdio izlazak iste, stoga jedino što preostaje je još malo pričekati, a potom uživati u ovoj sjajnoj seriji!

Foto: IMDb, Instagram
Objavljeno: 20.04.2021. u 13:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p