FILM I TEATAR

Sjajne vijesti! Uskoro bi mogli gledati nove epizode omiljene serije 'Princ iz Bel Aira'!

Snima se remake serije 'Princa iz Bel Aira', a Will Smith će biti izvršni producent!

Nekoliko je serija za koje možemo reći da su obilježile generacije 90-ih, a među njima definitivno prednjači serija 'Princ iz Bel Aira', čiju uvodnu špicu i dan danas znamo pjevušiti kada ju čujemo na malim ekranima. Iako smo i sami malo šokirani impresivnom brojkom, od prve epizode prošlo je već 30 godina, a interes za ovom serijom i dalje ne jenjava, čak naprotiv, iako se već godinama vrte njezine reprize, uvijek ćemo rado sjesti ispred TV ekrana i prisjetiti se nekih ključnih scena koje su nam obilježile djetinjstvo!

Uskoro gledanje repriza ove hit serije neće biti jedina opcija jer prema pisanju američkih medija, uskoro nas očekuje i remake u čijem kreiranju sudjeluje i sam Will Smith koji će se okušati u ulozi izvršnog producenta. Originalna radnja ovog sitcoma prikazivala se od 1990. do 1996. godine, a kroz koju smo imali priliku gledati odrastanje jednog poprilično nezrelog tinejdžera, a koji se zapravo nosio sa sličnim problemima kao i mi sami u toj dobi. Ova serija iza sebe ima impresivnih 148 epizoda, od kojih je 6 sezona, barem do sada, bila posljednja, a svaku od njih obilježila je sjajna doza humora, čemu se može pripisati i njezin uspjeh.

Nova verzija ove serije bit će smještena u današnje vrijeme te će epizode trajati po sat vremena, a navodno će se promijeniti i sam žanr serije, pa ona neće biti komedija već drama. Ideja za ovu verziju potekla je od režisera Morgana Coopera, koji je prije nešto više od godinu dana snimio i trailer za novu seriju. Datum njezinog emitiranja još uvijek nije poznat, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego se naoružati strpljenjem!

Foto: youtube, Instagram
Objavljeno: 03.09.2020. u 16:05
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p