KULTURA

Sjajne vijesti za sve obožavatelje serije 'Squid Game'! Službeno je potvrđena druga sezona!

Serija o kojoj se ne prestaje pričati!

Moramo priznati kako ne pamtimo kada je neka serija izazvala toliki hype kao serija 'Squid Game, a koja je i službeno stekla status najgledanije serije na Netflixu. Bizarna i jeziva priča o igranju tradicionalnih korejskih dječjih igara za život ili smrt nešto je što je okupiralo pažnju brojnoj publici, pa je tako njezin nastavak sasvim logičan slijed!

Unazad nekoliko mjeseci gotovo pa nemoguće je bilo kročiti na bilo koju popularnu društvenu mrežu, a da se ne priča o seriji "Squid Game". No, iako je riječ o priči koja je, najmanje rečeno nesvakidašnja i do sada ne viđena, njezin autor, Hwang Dong-Hyuk, pokušavao ju je ekranizirati skoro pa 10 godina te je za to vrijeme nailazio samo na odbijenice. Očito je serija na male ekrane stigla u pravo vrijeme, a sve njezine obožavatelje razveselit će i vijest kako je sam autor potvrdio snimanje serije' Squid Game 2': "Toliki je pritisak, tolika potražnja i toliko ljubavi kad je riječ o drugoj sezoni. Tako da se na neki način osjećam kao da i nemam izbora. Ali, reći ću da će zaista biti druga sezona. U glavi mi je. Trenutno sam u procesu planiranja. Ali mislim da je prerano reći kada i kako će se to dogoditi", rekao je Hwang Dong-hyuk za AP Entertainment. Poznata uzrečica kaže kako za sve dobre stvari u životu treba imati strpljenja, stoga ćemo se s istim naoružati dok ne stignu nove epizode.

A sada je sva nagađanja o snimanju i službeno potvrdio glavni direktor Netflixa - Ted Sarandos koji je u posljednjem intervjuu kazao kako je druga sezona već u planu te kako je ''Igra lignji'' tek počela! Iako još nije poznat ni približan datum kada bismo mogli očekivat izlazak novih epizoda, sigurni smo kako će filmska ekipa koja stoji iza ove Netflixove uspješnice ispuniti sva očekivanja mnogobrojne publike koja nestrpljivo čeka nastavak ove jezive igre!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.01.2022. u 19:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p