KULTURA

Sjećate se hit serije ''Dadilja''? Uskoro stižu nove epizode koje ne možemo dočekati!

Još jedna kultna serija dobiva svoj ''reboot''

Teško je povjerovati da je prošlo punih 25 godina otkako je serija o ''Nanny Fine'' premijerno prikazana na malim ekranima, a ususret godišnjici, zvijezda serije Fran Drescher oduševila je mnogobrojnu publiku koja je, s obzirom na brojne rebootove u najavi, željno iščekivala vijest o ponovnom snimanju priče o simpatičnoj dadilji.

Ova kultna serija prikazivala se u čak šest sezona, između 1993. i 1999. godine, a bila je potpuno bazirana na osobnom životu dadilje Fine. Gotovo da i nema djeteta koje u devedesetima nije obožavalo pratiti avanture ove stylish dadilje, ali i britanskog producenta Maxwella Sheffielda o čijoj se djeci ova, tada najmodernija dadilja ikada, svakodnevno ''brine''.

A danas, nešto manje od 30 godina kasnije, Drescher je potvrdila kako zajedno sa bivšim suprugom i suradnikom Peterom Marcom Jacobom, sa kojim je i kreirala originalni sitcom, planira veliki projekt ''Dadilje'' koji će, kako sama kaže, biti itekako uzbudljiv za same fanove. ''Intezivno razgovaramo o idejama. Ono u što smo sigurni jest da će se serija temeljiti na istim likovima, samo 20 godina kasnije. Nećemo doslovce nastaviti tamo gdje smo stali, priča će imati potpuno novi zaokret ali postava mora biti prepoznatljiva publici'', kazala je Drescher i oduševila nestrpljivu publiku koja nove epizode ove nostalgične serije ne može dočekati!


Foto: imDB
Objavljeno: 26.01.2022. u 09:20
Tagovi: serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p