FILM I TEATAR

Sjećate se hit serije 'The Sinner'? Uskoro stiže uzbudljiva četvrta sezona!

Sezona koju željno iščekujemo!

Koliko god uživali u omiljenim serijama, kojih zaista ima u izobilju, toliko nas nervira iščekivanje njihovih novih sezona i nastavaka, pogotovo ako su posljednje scene završile dramatično. Ako obožavate napete, kriminalističke serije, onda ste sigurno veliki obožavatelj serije 'The Sinner', a na veliko oduševljenje vjerne publike, uskoro ćemo na malim ekranima gledati nove epizode!

Serija 'The Sinner' poznata je po tome da je gotovo pa nemoguće ne pogledati sve njezine epizode u jednome danu jer je radnja toliko napeta da jednostavno samokontrola ne postoji. Također, ova serija specifična je po tome da je svaka njezina sezona zasebna cjelina, s potpuno drugim likovima i pričom, no okosnica radnje je u principu ista. Kao što joj i sam naziv kaže, ova serija fokusirana je na razne profile 'grešnika' odnosno osoba koje su počinile neko od kaznenih dijela, ali po svom načinu života, izgledu i karakteru u potpunosti odstupaju od nekog tipičnog profila kriminalca. Serija je nastala prema romanu njemačke spisateljice Petre Hammesfahr, a prva epizoda emitirana je 2011. godine, gdje je ulogu grešnice imala Jessica Biel.

Što nas to točno očekuje u četvrtoj sezoni ostaje nam tek da saznamo jer je upravo objavljen kratki teaser koji prikazuje omiljenog detektiva Harry Ambrosea kako pokušava odgonetnuti još jednu obiteljsku tragediju koja se dogodila na otoku u Sjevernom Maineu, a njegove riječi “I can’t stop thinking about what could’ve happened to her ” potvrđuju kako je pred nama još jedna napeta sezona!

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.07.2021. u 11:08
Tagovi: serija, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p