FILM I TEATAR

Snima se novi film o neponovljivoj Marilyn Monroe

Još jedan sjajan naslov koji jedva čekamo pogledati!

Iako smo navikli na brojne filmove o poznatim ličnostima, ipak postoje oni neki o čijim životima uvijek iznova želimo gledati. Marilyn Monroe bez imalo razmišljanja jedna je od najvećih hollywoodskih ikona, a najnoviji film koji ćemo imati priliku pogledati donosi zanimljive detalje, ali i glumačku postavu.

U posljednje vrijeme Netflix nas pozitivno iznenađuje sjajnim projektima, odnosno filmovima ili serijama. Nakon sjajnih kratkih serija Černobil i When they see us koje su prikovale brojne gledatelje na male ekrane, ovog puta Netflix donosi film koji jedva čekamo pogledati. Zabilježiti život, lik i djelo Marilyn Monroe sigurno nije lak zadatak jer možemo se složiti kako je riječ o jednoj od najkompleksnijih slavnih ličnosti, ženi koja je podijelila svijet, utemeljila neke nove standarde ljepote, ali i bila glavni lik mnogih kontroverznih priča. Iako naizgled jaka, snažna i samouvjerena, Marilyn je u sebi krila krhku djevojčicu kojoj je bila potrebna ljubav, mir i dom. Pitanje je hoće li novi film koji Netflix priprema biti dovoljno vjerodostojan i prikazati pravu Marilyn? Ono što za sada znamo je da će se bazirati na knjizi Blonde koju potpisuje Joyce Carol Oates, a govori o radu s Marilyn, međuljudskim odnosima, ali i o društvenim problemima.

Režiju potpisuje Andrew Dominik, jedan od glavnih producenata je Brad Pitt, a kao glavna glumica pojavit će se Kubanka Ana de Armas, dok ostatak glumačke postave čine Adrien Brody, Bobby Cannavale Julianne Nicholson… Iako točan datum izlaska filma još uvijek nije poznat, s obzirom da Blonde donosi privatne trenutke, pomno opisuje ‘zakulisni’ svijet, jedino čemu se možemo nadati je realističan i vjerodostojan prikaz života ikone kao što je Marilyn Monroe te pokušati shvatiti i razumjeti barem djelić njezinog života.

Objavljeno: 04.09.2019. u 10:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p