FILM I TEATAR

Snima se remake ‘Tjelohranitelja’, kultnog filma s Whitney Houston u glavnoj ulozi!

Vijest koja je uzburkala filmske vode!

Možemo to možda pripisati manjku ideja i kreativnost ili pak genijalnim djelima koja vječno inspiriraju, ali remakeovi poznatih filmova i serija u posljednje vrijeme su jako česti. Tako tek što smo ‘prožvakali’ neke od naslova koje ćemo ponovno gledati, filmsku, ali i zabavnu industriju uzburkala je vijest da će kultni film ‘The Bodyguard’ zasjati u nekom novom ruhu.

Snimljen davne 1992. godine, ‘The Bodyguard’ ili ‘Tjelohranitelj’ je film kojeg malo tko nije pogledao. Naime, jedna od najvećih pjevačkih diva svih vremena, Whitney Houston, tada je oduševila briljantnom izvedbom u kojoj je još jednom pokazala svoje glasovne, ali i glumačke sposobnosti, no isto tako, cijela priča originalnog filma nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Ipak, čini se da je vrijeme da Rachel Marron, lik kojeg je utjelovila Hudson, doživi još jedno utjelovljenje. Ono što zasad znamo jest da je za scenariji zadužen Matthew López, dok produkciju potpisuju Lawrence Kasdan, Dan Lin i Jonathan Eirich. Što se tiče glumaca, neke od spekulacija za ulogu Franka su Chris Hemsworth, Channing Tatum i dr., ali službene potvrde još dakako nema.

Jedno od najvećih pitanja oko kojeg se već danima lome koplja jest tko će utjeloviti ulogu Rachel, odnosno Whitney? Tako se osim spomenutih glumaca nameću i imena poput Lizzo i Cardi B, ali i Beyoncé ili Tessa Thompson. Ipak, čini se da ćemo do finalne podijele uloga još malo pričekati, a do tada ne preostaje nište nego zapitati se je li ovakvom klasiku uopće potreban remake i je li moguće nadmašiti original?

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 21.09.2021. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p