KULTURA

‘Squid Game’ je nova Netflixova serija koja obara sve rekorde gledanosti!

Napeta i bizarna radnja kao recept za uspjeh!

Nije nikakva tajna da nam Netflix iz dana u san ‘servira’ neke nove naslove koje s velikim uzbuđenjem pratimo. Konkretno što se tiče serija, može se primijetiti da unazad nekoliko sezona vlada trend europske produkcije, ali sada je u fokus došla jedna poprilično nesvakidašnja korejska serija koja je oduševila sve redom!

Riječ je o seriji ‘Squid Game’ koja je u kratkom periodu postala jedna od najgledanijih, a koja broji sve više obožavatelja diljem svijeta. Radnja serije prati priču ljudi koji sudjeluju u posve nesvakidašnjem natjecanju, a zajednička poveznica svih natjecatelja je poprilično loše imovinsko stanje.

Kako bi osvojili glavnu nagradu, odnosno veliki financijski dobitak, natjecatelji sudjeluju u rizičnom natjecanju koje je sačinjeno od tradicionalnih korejskih dječjih igara. Natjecatelji se bore do smrti kako bi prošli ‘level’ te osigurali svoje mjesto u drugom krugu, a samim time se približili pobjedi. Ova pomalo bizarna priča redatelja Hwang Dong-hyuka poprima i misterioznu notu, a koja je to točno, prepustit ćemo vama da otkrijete jer možete biti sigurni da neće ostati razočarani dinamičnim i krajnje intrigantnim zapletima.

U nastavku pogledajte službeni trailer!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 28.09.2021. u 13:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p