KULTURA

Stigao je trailer za nastavak priče o kontroverznom ''Tiger Kingu'' koji ne možemo dočekati!

Nastavak bizarne priče koja je podijelila gledatelje

Teško je povjerovati da su prošle gotovo dvije godine otkako je senzacionalni dokumentarni film iz produkcije Netflixa - Tiger King, koji prati priču posrnulog vlasnika krajnje neobičnog ''zoološkog vrta'', zaludio publiku širom svijeta, a napokon je došlo i vrijeme za dugoočekivani nastavak ove bizarne priče o kojoj baš svatko ima mišljenje.

No, ovoga puta u središtu priče je neprijateljstvo između čuvara zoološkog vrta Joea Exotica i izvršne direktorice utočišta za životinje i spašavanje velikih mačaka - Carol Baskin, koje je i nakon završetka prikazivanja serije ''Tiger King'' bilo i ostalo glavna tema rasprave među fanovima diljem svijeta. ''Je li Carol zaista strastvena ljubiteljica mačaka kakvom se predstavlja ili je i veći kriminalac od Tiger Kinga? Je li zaista ubila svog muža ili je Exotic potpuno poludio?'' samo su neka od pitanja na koja gledatelji i dalje čekaju odgovo koji će, po svemu sudeći, osigurati nova sezona koja na male ekrane stiže već početkom ožujka!Nastavke ''Tigera Kinga'' gledati ćemo u obliku nove serije simboličnog naziva ''Joe vs Carole'', a nedavno objavljen trailer jasno daje do znanja da serija ima dinamičan i komičan pristup istinitoj priči koja je nedvojbeno čudnija od fikcije. Joe vs. Carole će se, kao što naslov implicira, usredotočiti na Baskinovu i Exoticovu svađu oko njihovih različitih načina postupanja s velikim mačkama. Trailer jasno pokazuje kako su oboje spremni ići u ekstreme kako bi srušili onog drugog. Joe ljutito potvrđuje: "Nemaš pojma što sam spreman učiniti za svoje životinje" i odmah nakon vidimo Carole u procesu kupnje vatrenog oružja koje bi "ubojicu zaustavilo na putu."

Sigurni smo da ćemo, osim u priči, uživati i u urnebesnim interpretacijama jer će ovoga puta glumci John Cameron Mitchell i Kate McKinnon preuzeti uloge Exotic i Baskin. Showrunner, pisac i izvršni producent Etan Frankel ranije je podijelio izjavu u kojoj objašnjava kako su htjeli na ekran donijeti drugačiju i neistraženu verziju ove dobro poznate priče te da su McKinnon i Mitchell bili savršeni glumci za glavne uloge:Znali smo da će biti potrebna dva izvanredna glumca da te ljude, veće od života, prikažu kao složene, trodimenzionalne osobe kakve jesu. John Cameron Mitchell jedan je od najdarovitijih i najzamišljenijih glumaca s kojima sam ikada radio, a njegova izvedba oduzima dah. A Kate McKinnon je jednostavno izvanredna. Ona nas u jednom trenutku može natjerati da se predvojimo od smijeha, a u sljedećem slomimo naša srca. Bilo je apsolutno uzbuđenje gledati ova dva izuzetna glumca kako se pretvaraju u ove uloge."


Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 04.02.2022. u 09:26
Tagovi: tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p