FILM I TEATAR

Stigao je trailer za novu sezonu serije ‘Emily in Paris’, a znamo i točan datum izlaska!

Serija koju se čeka!

Emily in Paris’ je simpatična serija koja je diljem svijeta stekla brojne obožavatelje, a koja je tipičan primjer chick flick tematike. Upravo zato, kritike na račun radnje koje govore da je riječ o plitkoj i predvidljivoj seriji, potpuno su zanemarive jer ‘Emily in Paris’ nije tu da nas potrese, već zabavi, a moramo priznati da joj to dobro ide za rukom. Stoga, vijest da konačno izlazi druga sezona jako nas je razveselila.

‘Emily in Paris’ jedna je od najgledanijih Netflixovih serija s Lily Collins i Lucasom Bravo u glavnim ulogama. Podsjetimo, Emily sasvim nenadano poslovno stiže u Pariz gdje se susreće s brojnim predrasudama i teško uklapa u poslovno okruženje, ali vrlo brzo nailaze dobre prijatelje i naravno, Gabriela, šarmantnog chefa koji joj je ujedno i susjed. Emily vrlo brzo rješava trzavice na poslu i nastavlja svoju francusku avanturu koja svakom novom epizodom postaje sve kompliciranija.

Ako je suditi prema novom traileru, Emily će u drugoj sezoni otići na odmor s prijateljicama na prekrasni francuski jug, a sve kako bi makla misli s ljubavnog trokuta kojeg smo gledali u prvoj sezoni. Ipak, čini se da uz Gabriela, Emily u nadolazećim epizodama ima novu simpatiju, a kako će sve skupa završiti jedva čekamo saznati 22. prosinca kada i službeno izlaze nove epizode.

Do tada, u nastavku pogledajte trailer!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 29.09.2021. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p