FILM I TEATAR

Netflix objavio trailer za drugu sezonu hit serije You!

Nastavak priče seli u Los Angeles!

Uvrnuti psihološki triler o ljubavnoj priči generacije milenijalaca osvojio je gledatelje još prošle godine kada se na Netflixu počela prikazivati prva sezona ove američke serije i od tada nestrpljivo iščekujemo nastavak! Netflix je jučer objavio službeni trailer koji najavljuje novu sezonu, i iako ne saznajemo mnogo o samoj radnji, detalji o nastavku priče svakako nagovještaju još jednu napetu i uzbudljivu sezonu!

Ako još uvijek niste započeli s gledanjem napete serije You, pravo je vrijeme da ju uvrstite na svoj popis serija koje morate pogledati do kraja godine. Riječ je o seriji koja u prvi plan stavlja našu opuštenost po pitanju društvenih mreža, točnije nemarnost s dijeljenjem privatnih informacija i navika, koje je tako lako iskoristiti protiv nas. Prisjetimo se; priča prati život mladog knjižničara Joe-a koji, nakon što se zaljubljuje u djevojku koju susretne u knjižari, postaje u potpunosti opsjednut njome i čini sve kako bi se pobrinuo da njihovoj ljubavnoj priči ništa ne stane na put. U slučaju da još niste pogledali prvu sezonu, nećemo vam upropastiti doživljaj i otkriti detalje o napetom završetku posljednje epizode no otkrit ćemo što nas očekuje u nastavku cijele priče. Tako u drugoj sezoni Joe seli iz New Yorka u Los Angeles, gdje usmjerava pažnju na novu djevojku imena Love s kojom se prilično brzo zbliži zbog ljubavnih muka iz prošlosti koje ih oboje muče. Ova sezona fokusirat će se na doživljaje Joe-a u gradu snova; Joe prezire Los Angeles i način na koji ljudi u gradu žive, a Love i njeno društvo tipična su reprezentacija stereotipa koje Joe ne može podnijeti; vlogging, joga, psihodelija, fokus na zdrav način života... Sve ono što Joe ne želi razumjeti postaje njegova nova opsesija. Joe Goldberg je u novoj sezoni možda promijenio grad i lik, no neke stvari, čini se, ostaju zauvijek iste!

Manje od tjedan dana dijeli nas od nastavka ove fantastične serije, a nove zvijezde koje ćemo gledati u drugoj sezoni su Victoria Pendetti kao Love Quinn, Ambyr Childers kao Candace, Jenna Ortega kao Ellie, James Scully kao Forty Quinn, Carmela Zumbado kao Delilah Alves i Robin Lord Taylor kao Will!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 18.12.2019. u 13:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p