FILM I TEATAR

Stigla je najava za ‘Love Hard’, novu božićnu komediju koju jedva čekamo pogledati!

Zabavna radnja prepuna simpatičnih zapleta!

Iako nas do Božića dijeli nešto više od dva mjeseca, Netflix je polako počeo s predstavljanjem blagdanskih filmova koje uvijek s nestrpljenjem iščekujemo. Tako je ovog puta u fokusu neodoljiva romantična komedija s Ninom Dobrev u glavnoj ulozi, a čiji nam se je trailer toliko svidio da ne možemo dočekati i službeni izlazak filma!

‘Love Hard’ ime je nove simpatične božićne komedije koja na Netflix dolazi 20. studenog, a čija glumačka postava osim Dobrev, uključuje i imena poput Darrena Barneta, Jimmy O. Yanga, Jamesa Saitoa i dr. Naime, radnja prati priču djevojke Natalie koja je nepopravljivi romantičar, ali koja svoju srodnu dušu pokušava pronaći preko online dating aplikacija. Tada upoznaje Taga, ili bar ona tako misli, odlazi u New York,  no ispostavlja se da Tago nije onaj kojim se predstavlja, barem vizualno.

Naime, Tago je zapravo Josh, njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva koji je posudio njegove fotografije, ali sada Natalie inzistira na upoznavanju s pravim Tagom. Tada kreće pregršt zanimljivih avantura, a za konačni raspet morat ćemo pričekati izlazak filma. Ova romantična komedija smještena je u blagdansko doba, stoga je estetika filma vrlo ugodna i opuštajuća, a sjajni karizmatični glumci i fluidna radnja, dodatno će vas relaksirati i zabaviti, stoga ne sumnjamo da ćete s uživati u svakoj minuti.

U nastavku pogledajte najavu filma!

Foto: Netflix, IMDb
Objavljeno: 11.10.2021. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p