FILM I TEATAR

Stiže novi Matrix: kultni film dobiva četvrti nastavak

Nastavak koji ne možemo dočekati!

Godina u kojoj slavimo dvadesetu godišnjicu kultnog Matrixa upravo je postala još bolja jer je i službeno potvrđeno da ovaj mnogima najdraži film, dobiva svoj četvrti nastavak. Glumačka postava i cijela filmska ekipa dovodi poznata i zvučna imena za koja smo sigurni da apsolutno nikoga neće ostaviti razočaranim.

Ono što za sada znamo o snimanju Matrixa je su neka stara imena ponovno prisutna, a jedno od njih je redateljica Lana Wachowski koja je na scenariju i priči surađivala s Aleksandrom Hemonom i Davidom Mitchellom. Uloge Nea i Trinity pripale su Keanu Reevesu i Carrie-Anne Moss, dok ostatak glumačke ekipa za sada nije otkriven.

Snimanje je najavljeno za 2020.godinu, a točan datum izlaska filma za sada nije poznat, kao niti sama radnja. Warner Bros. unazad nekoliko godina pokušava snimiti novog Matrixa, ali produkcijska prava to dosad nisu dopuštala, pa usporedno s Reevesovom velikom popularnošću i vrlo dobrom uspjehu s ostalim filmovima, Matrix je ipak izborio svoje pravo za novi nastavak. Warner Bros. također je izjavio kako je iznimno zadovoljan što ima priliku surađivati s redateljicom Lanom, dok je Toby Emmerich nadodao da se radi o pravom filmskom vizionaru s prepoznatljivim potpisom i originalnim kreativnim idejama. Uz Lanu, kao što smo napomenuli, Aleksandar Hemon i David Mitchell također su zaslužni za realizaciju scenarija i režiranje filma, pa jedino što možemo zaključiti je da će visoka očekivanja brojnih obožavatelja u potpunosti biti opravdana.

Foto: iMDB, Youtube
Objavljeno: 21.08.2019. u 12:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p