FILM I TEATAR

Svijet ne prestaje pričati o dugoočekivanom filmu o košarkaškoj legendi Michaelu Jordanu!

Dokumentarni serijal o karijeri jednog od najvećih košarkaša svih vremena nova je TV opsesija

Prošle su gotovo dvije godine otkako je ESPN najavio ''The Last Dance''; dokumentarni serijal koji prati karijeru košarkaškog velikana Michaela Jordana i posljednju šampionsku sezonu Chicago Bullsa. Iako je premijera dokumentarca bila najavljena za kraj lipnja, s obzirom na novonastalu situaciju spomenuti serijal već je započeo s prikazivanjem.

A kako bi ovaj dugoočekivani sportski dokumentarni spektakl bio dostupan širom svijeta, najpopularniji streaming servis Netflix odlučio je otkupiti prava i omogućiti svojim korisnicima da uživaju u ovom desetodijelnom dokumentarnom serijalu koji neće osvojiti samo strastvene fanove Michaela Jordana, već i sve ljubitelje kvalitetnih dokumentarnih filmova. Režiju potpisuje poznati Jason Hehir koji je čitavu karijeru izgradio na sportskim dokumentarcima, a koji je gledateljima omogućio pristup nikad objavljenim snimkama reportera koji su u ključnim sezonama pratili legednarne Bullse. Osim profesionalnog i privatnog života Michaela Jordana, susret ćete se s s brojnim važnim ličnostima kao što su Kobe Bryant, Charles Barkley, Magic Johnson, pa i Toni Kukoč.

Trenutačno su na stranicama Netflixa dostupne dvije epizode dokumentarnog serijala koje možete pogledati već danas. Preostale epizode izlazit će na tjednoj bazi, a datume objavljivanja ćete također potražite na službenoj stranici streaming servisa.

Objavljeno: 23.04.2020. u 10:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p