FILM I TEATAR

U kina još malo dolazi film o jednoj od najvećih pjevačkih ikona - Arethi Franklin!

Naslov kojem se jako veselimo!

Moramo priznati da nam kino i novi filmski naslovi, neizmjerno nedostaju te se nadamo da će epidemiološka situacija što skorije dopustiti otvaranje najdražih dvorana. Unatoč tome što su kina trenutno zatvorena, filmska industrija i dalje radi, pa tako već sada imamo nekoliko naslova na listi čekanja koje jedva čekamo pogledati. Jedan od tih naslova jest svakako i onaj o jednoj od najvećih pjevačica ikad, Arethi Franklin!

Jennifer Hudson zasigurno je jedna od najtalentiranijih pjevačica, ali i glumica modernog doba, što potvrđuje i činjenica da ova umjetnica već ima prestižnu nagradu Akademije na svojoj polici. Budući da smo Hudson navikli gledati u filmovima/mjuziklima, nimalo ne čudi što jest upravo njoj pripala možda i najzahtjevnija uloga odsad. Utjeloviti lik i djelo velike Arethe Franklin nije nimalo lak zadatak, ali ako je sudeću prema najavi filma, Hudson se je snašla i više nego dobro.

Osim Hudson, u filmu će se pojaviti i imena kao što su Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Skye Dakota Turner, Tate Donovan te pjevačica i reperica Mary J. Blige. Režiju potpisuje Liesl Tommy, a film prati životni put poznate pjevačice, sve od djetinjstva, pa do odrasle dobi u kojoj se je susrela s brojnim preprekama, osobnim bitkama i rasnim predrasudama. Film znakovitog imena Respect u kina dolazi u prosincu ove godine, stoga ne preostaje ništa dugo nego li strpljivo čekati i za koji mjesec uživati u sjajnoj glazbi i nadasve interesantnoj životnoj priči.

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 30.06.2020. u 12:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p