FILM I TEATAR

Dugoočekivani film o poznatoj svjetskoj blogerici konačno dostupan i u Hrvatskoj!

Film 'Unposted' Chiare Ferragni ne smijete propustiti pogledati!

Iako je u potpunosti posvećena svojim fanovima koji svakodnevno imaju uvid u njen poslovni ali i privatni život, Chiara Ferragni odlučila je javnosti u detalje prikazati svoj put do uspjeha od samih početaka i to dugometražnim dokumentarnim filmom simbolično nazvanim ''Unposted'' koji je premijerno prikazan 4. rujna na Venecijanskom filmskom festivalu, a od danas ga možete pogledati na Amazon prime streaming servisu! 

U suradnji s rimskom autoricom i redateljicom Elisom Amoroso, Chiara Ferragni otkriva tajne svog uspjeha, dešifrirajući ono što je društvenim korisnicima još uvijek neshvatljivo; kako je dvadesetogodišnja studentica od modnog bloga stvorila poslovno carstvo vrijedno milijune eura i ujedno postala najutjecajnija osoba na Forbesovoj listi o čijim se poslovnim pothvatima uči na prestižnom Harvardu. Chiara Ferragni i Elisa Amoroso psihološkim nas razgovorom vode kroz Chiarinu životnu priču, kako poslovnu tako i privatnu, te kroz niz emocionalnih slika otkrivaju još jednu, unposted stranu svjetski uspješne Chiare Ferragni.

''Stvaranje ovog dokumentarca bio je najizazovniji projekt u kojem sam ikada sudjelovala. Pustiti nekoga drugoga, u ovom slučaju redateljicu Elisu Amoroso, da ispriča moju priču i duboko uroni u sve što sam doživjela na ovom putu bilo je zastrašujuće, ali i terapeutski. Biti u mogućnosti prikazati kako je moj posao zaista započeo prije 10 godina i pokazati da se ne radi samo o objavljivanju lijepih selfie fotki je, meni osobno, bilo izuzetno važno'', napisala je 32-godišnja blogerica na svom Instagram profilu.

Unposted je u konačnici dokaz da se predanost, naporan rad i vjera u same sebe uvijek isplate. Istovremeno, Ferragni se ne boji govoriti o pogreškama koje je napravila na putu kao ni o vlastitim nesigurnostima ali i ljudima koji su je na tom putu nemali broj puta - srušili. 

Objavljeno: 29.11.2019. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p