FILM I TEATAR

Upravo je stigao prvi trailer za dugoiščekivani film 'Don't look up!'!

Flim o kojem se ne prestaje pričati, a još nije niti stigao na male ekrane!

Teorije o smaku svijeta nešto su o čemu se poprilično puno raspravljalo unazad nekoliko godina. Bez obzira na to vjerujete li u iste ili na njih gledate kao na plod nečije bujne mašte, činjenica jest da smo se svi barem u jednom trenutku života zapitali kako bi svijet izgledao da sve u jednom trenu nestane te ono najvažnije, što može prouzrokovati da do toga i dođe?

Kao jedna od prijetnji planetu Zemlji, s vremena na vrijeme, ističu se meteori koji kada bi udarili u njezinu površinu, zaista bi došlo do kraja života. Upravo na tu opasnost u nadolazećem filmu 'Don't look up!' nastoje upozoriti astronomi Kate Dibiasky i Randall Mindy, no apsolutno nitko ih ne shvaća ozbiljno. Iako raspolažu znanstveno utvrđenim dokazima kako se životu kakvog znamo sprema kraj te da ako se ništa ne poduzme po pitanju toga, bi svi u tren oka mogli nestati s lica zemlje, političare, medije, kao i samo stanovništvo to uopće ne zabrinjava, štoviše, sve što se događa ih zapravo odlično zabavlja. Umjesto da njihovo znanje i iskustvo bude cijenjeno i priznato, Kate i Randall postaju nacionalna sprdnja, sve do trenutka dok se zaista ne kreće zbivati sve ono na što su mjesecima upozoravali da će se dogoditi. Iako je radnja inspirirana istinitim događajima, moramo priznati kako je ignoriranje znanstveno utvrđenih činjenica nešto što je zaista relevantno u današnjem društvu, stoga je ovaj film zapravo puno više od radnje koja će vas opustiti pred malim ekranima te će vam pružiti sadržaj nad kojim ćete se sigurno dobro zamisliti. Osim zanimljive radnje, zvučna imena su također nešto zbog čega je ovaj film privukao toliku pozornost, pa će tako glavne likove utjeloviti Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence i Jonah Hill.

Film će biti dostupan na Netflixu od 24. prosinca, a u nastavku smo izdvojili trailer zbog kojeg jedva čekamo da konačno stigne na ovu omiljenu platformu!

Foto: Imdb, Youtube
Objavljeno: 17.11.2021. u 10:03
Tagovi: film, kultura

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p