FILM I TEATAR

Uskoro ćemo uživati u novim nastavcima megapopularne serije ''Gossip Girl''!

HBO potvrdio veliki povratak omiljene serije na male ekrane

Prošlogodišnja vijest o mogućem povratku napete serije koju smo toliko obožavali gledati u tinejdžerskim danima potpuno je zaludjela javnost, a poznati streaming servis HBO sada je potvrdio njeno ponovno imitiranje, dajući gledateljima uvid u detalje o nastavcima koje jedva čekamo!

Prošlo je punih osam godina otkako smo uživali u svakodnevnim avanturama Serene i Blair, a čini se kako ćemo uskoro ponovno pratiti dogodovštine društva s Upper East Sidea; HBO je potvrdio da će prva sezona, koja se sastoji od 10 epizoda, započeti s prikazivanjem od svibnja ove godine, a predstavio je i raznoliku glumačku postavu koja će igrati u rebootu jedne od najpopularnijih TV serija ikad snimljenih. Izvršni producent originalne TV serije Joshua Safran potvrdio je da se radnja vraća u Constance Billard; dobro poznatu školu čijim su hodnicima šetale Blair, Serena, Jenny i ostali obožavani likovi o kojima se do danas ne prestaje pričati.

Ipak, Safran je izjavio kako nije siguran može li se nadolazeća serija nazvati nastavkom postojeće: ''Prestižna serija smještena je u sadašnjost, stoga će i teme biti nešto drugačije, a posebice zbog činjenice da su se društveni mediji, ali i sam New York, znatno promijenili u posljednjih 8 godina. Isto tako, likovi su posve novi; nema glumaca koji će utjeloviti Serenu i Blair'', poručio je Safran.

U najnovijim epizodama Kristen Bell postaje pripovjedačica, dok će glumica Emily Alyn utjeloviti Audrey, koja se „nalazi u dugotrajnoj vezi i počinje se pitati što bi još od toga moglo biti“. Ostala, prilično nova, imena koja ćemo imati prilike gledati su Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Johnathan Fernandez (Deadly Weapon) i zvijezda Broadwaya, Jason Gotay.

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 04.03.2020. u 12:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p