FILM I TEATAR

Uskoro stiže dokumentarac o genijalnom i kontroverznom Kanye Westu!

Sjajne vijesti stižu iz Netflix tvornice dokumentaraca!
Bez obzira jeste li njegov veliki obožavatelj ili ne, najava dokumentarca jednog od najenigmatičnijih umjetnika posljednja dva desetljeća zaintrigirat će vas. Kanye West, glazbenik i dizajner, predstavit će sebe, svoju karijeru i svoj osobni život u suradnji s gigantom streaming industrije, Netflixom u dokumentarcu koji, sigurni smo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Netflix se u posljednjih nekoliko godina pokazao kao sjajan izvor dokumentarnih serijala o životima nekih od najznačajnijih pojedinaca koji su svojim karijerama i talentom obilježili generacije. Tako će se ekranizacija života kompleksnog Kanyea Westa pridružiti sad već podužoj listi poput Travisa Scotta, Michaela Jordana, Biggieja, O.J. Simpsona...Prema navodima Billboarda, Netflix je otkupio prava za dokumentarni serijal s video materijalima nastalim u proteklih 20 godina za vrtoglavih 30 milijuna dolara. Da će Kanyeov dokumentarac biti autentičan potvrđuje i činjenica kako će iza dokumentarca stajati upravo njegovi prijatelji i redatelji Clarance Simmons i Chike Ozah koji su tvorci i njegova prva dva video spota „Through The Wire“ i „Jesus Walks“.

Westovi počeci u glazbenoj karijeri, razvitak zanimljive i kontroverzne dizajnerske karijere, odnos s mamom i obitelji te neuspjela politička karijera bit će neke od okosnica dokumentarca čija se premijera očekuje već ove godine. A ako je suditi po prijašnjim Netflixovim serijalima i više no zagonetnom životu Kanyea Westa, očekuje nas još jedan hit...
Foto:Getty Images
Objavljeno: 08.04.2021. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p