FILM I TEATAR

Uskoro stiže novi dokumentarac o Britney Spears i njezinoj borbi za vlastitu slobodu!

Dokumentarac o kojem se ne prestaje pričati!

Sigurni smo da se sjećate dokumentarca ‘Framing Britney Spears’, potresne priče koja nam se je urezala u sjećanje i o kojoj se nije prestajalo pričati. Britney je bespogovorno miljenica publike, američka pop princeza na čiji život i privatnost svi polažemo pravo. Seciranje poznatih osoba nije nikakva novina, dapače gotovo je riječ o uobičajenom ponašanju, no nameće se pitanje gdje je granica između bezazlenog komentiranja i zlostavljanja? Britney Spears pred očima cijelog svijeta godinama trpi ponižavanje i ismijavanje, psihičko maltretiranje, ali i uskraćivanje osnovnih ljudskih prava, stoga je li možda došao trenutak da Britney sama polaže pravo na svoj život?

‘Framing Britney Spears’ uveo nas je u početke života Britney Spears, karijerne odluke, vrhunac slave te u konačnici slom, no dokumentarac koji uskoro izlazi bavi se jednom posve drugom tematikom. Naime, ‘Britney vs Spears’ imat će svoju premijeru 28. rujna na Netflixu, a nakon izlaska službenog trailera, sasvim je jasno da ćemo ovog puta gledati mukotrpnu priču o ljudskim pravima, negiranju i zataškavanju zakonskih odluka i zakona, kao i zloupotrebe položaja.

Britney Spears je žrtva medija, sustava i – vlastite obitelji, a sada po prvi put i sama progovara o potresnim trenutcima u kojima joj je uskraćeno baš sve. Koliko god nam je to teško zamisliti, Britney Spears zatočena je u vlastitom domu ‘vezanih’ ruku kada govorimo o financijama, no paralelno ‘odvezanih’ kada je u pitanju nova zarada. Sud je Britney Spears i službeno lišio bilo kakvih prava, postavivši njezinog oca kao osobu odgovornu za financije, ali i svaki budući korak nje kao osobe. ‘Britney vs Spears’ ispričat će neku novu, zasad neviđenu stranu priče od koje nam se već ježi koža na rukama, a koja najbližu obitelj postavlja u poziciju besramnog zlostavljača i manipulatora.

U nastavku pogledajte službeni trailer!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 23.09.2021. u 03:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p