FILM I TEATAR

Uskoro stiže odličan dokumentarac o velikoj Audrey Hepburn!

Naslov koji jedva čekamo pogledati!

Moramo priznati kako u posljednje vrijeme neizmjerno uživamo u sjajnim dokumentarcima koje donose jednu posve novu priču određene teme, u ovom slučaju poznate ličnosti. Audrey Hepburn je bez imalo razmišljanja jedna od najcjenjenijih glumica, a naravno kako to obično biva, osim njezinog rada, zanima nas i privatni segment koji je u dokumentarcu koji će uskoro biti dostupan vrlo dobro opisan!

U studenom ove godine stiže dokumentarac o jednoj od najvećih ikona, Audrey Hepburn koji će prikazati njezinu privatnu, ranjivu stranu. Iza dokumentarca stoje Nick Taussig i Annabel Qwigoder, duo koji je zaslužan i za odličan modni dokumentarac o Alexandru McQueenu, pa ako je suditi prema viđenom, onaj o Hepburn također neće razočarati. Dokumentarac prati privatni život poznate glumice, prikazuje njezino 'poznato' prijateljstvo s Givenchyjem, ali i ostalim pojedincima koji su bili važan dio njezinog života. Također, publika će dobiti uvid i u njezine emocionalne odabire i to putem nikad prije viđenih snimki te intervjua s najbližim osobama. Čak i 27 godina nakon smrti, Audrey Hepburn je i dalje asocijacija stila, hollywoodskog glamura, profinjenosti i elegancije, stoga čak i ako niste obožavatelj ove velike glumice, sigurni smo da će ovaj film zainteresirati i takve te ponuditi zanimljivu radnju i prozor u glamurozan svijet koji nerijetko nije bio ni približno onome što očekujemo.

U kreiranju dokumentarca aktivno su sudjelovali sin glumice Sean Hepburn Ferre i unuka Emma Ferrer, ali i Clare Waight Keller, bivša kreativna direktorica kuće Givenchy te John Loring, dizajner kuće Tiffany & Co. Dokumentarac će biti dostupan 30. studenog i to online, a platforma je zasad još uvijek nepoznata!

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 27.10.2020. u 10:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p