KULTURA

Uskoro stižu još dvije sezone hit serije ''Emily in Paris''!

Netflix potvrdio snimanje treće i četvrte sezone

Otkako je na Netflixu započelo prikazivanje druge sezone planetarno popularne serije koja je osvojila fanove diljem svijeta - ''Emily in Paris'', već u prvom tjednu ova je serija pogledana nevjerojatnih 107 milijuna sati te je zauzela visoko drugo mjesto na Netflixovoj globalnoj top ljestvici najgledanjih serija.

Iako je ova simpatična serija i u 2020. godini bila jedna od najgledanijih, dolaskom novih epizoda postalo je sasvim jasno da serija obara sve rekorde gledanosti. Upravo zato, Netflix je oduševio gledatelje diljem svijeta viješću da će serija o ambicioznoj direktorici marketinga iz Chicaga (Collins), koja dobiva posao iz snova u Parizu, dobiti još dvije sezone!

Prisjetimo se, u drugoj sezoni Emily je mnogo bolje prilagođena životu u Francuskoj i snalažljivija no što je to bio slučaj u prvoj sezoni, ali se još uvijek bori s 'bizarnostima' francuskog života koje joj je samo preseljenje donijelo. A nakon što se pronašla u ljubavnom trokutu sa svojim prvim pravim francuskim prijateljem i susjedom, Emily je odlučna usredotočiti se na svoj posao koji je iz dana u dan sve kompliciraniji.S obzirom na gradaciju priče i zabavne avanture koje su nas uveljesevale pune dvije sezone, a koje još uvijek volimo bingati, nimalo ne sumnjamo kako će i nove dvije sezone biti jednako zabavne! Detalji o izlasku novih sezona još uvijek nisu poznati, a Netflix je otkrio kako nećemo morati dugo čekati!

Foto: imDB
Objavljeno: 11.01.2022. u 08:38
Tagovi: tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p