FILM I TEATAR

Uskoro stižu nove epizode o klanu Kardashian-Jenner koje jedva čekamo gledati!

Pogledajte i prvi službeni teaser

Prošlo je više od godinu dana otkako je emitirana posljednja epizoda jednog od najgledanijih američkih reality showova koji prati svakodnevni život planetarno popularne obitelji Kardashian-Jenner. Iako je Kris Jenner još u prosincu 2020. godine najavila kako priča o klanu Kardashian-Jenner ne staje, čini se kako nitko nije računao da će se ova reality emisija zaista i vratiti na male ekrane.

I to u potpuno novom reality showu! ''Keeping Up With Kardashians'' je tako postala stvar prošlosti, a novi reality snima se u produkciji streaming servisa ''Hulu'' koji je s Kardashiansima potpisao višegodišnji ugovor o stvaranju ''globalnog sadržaja''. Naziv novog reality showa o najpopularnijoj trendseterskoj obitelji moderne današnjice zove se ''The Kardashians'', a jučer je spomenuti Hulu objavio i prvi službeni teaser koji daje prvi uvid u novi reality show koji jedva čekamo pogledati!

"Nova godina, novi počeci", napisalo je Hulu servis na društvenim mrežama, uz video isječak u kojem se pojavljuju Kardashianke i Jenneri. "Sretna nova godina svima", za kraj su poručile sestre Khloe, Kendall, Kim, Kris, Kourtney i Kylie koje ćemo vrlo brzo gledati u novim avanturama!

Foto: Youtube
Objavljeno: 04.01.2022. u 09:47
Tagovi: tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p