FILM I TEATAR

Sjajne vijesti! Krajem ljeta obožavana serija 'Prijatelji' stiže na male ekrane!

Ponovno se okuplja omiljena šestorka!
Napokon je potvrđeno! Najpoznatiji „Prijatelji“ vraćaju se na male ekrane nakon više od 25 godina od početka ove kultne serije!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer vratit će se na izvornu produkcijsku scenu "Prijatelja", pozornicu 24, u kuću Warner Bros. u Burbanku, Los Angelesu kako bi proslavili dugogodišnju seriju, čiju smo veliku završnicu gledali s teškim srcem davne 2004. godine. Nakon mjeseci špekulacija, prije nekoliko sati Jennifer Aniston je, putem vlastitog Instagram profila, naznačila jednostavnim „It's happeningkako će se želja mnogobrojnih obožavatelja diljem svijeta ostvariti i ponovno ćemo ugledati poznatu šestorku zajedno na malim ekranima.


Medijska kuća HBO Max producirat će specijal u trajanju od jednog sata te iako je scenarij odnosno radnja još uvijek nisu poznati, u produkciju istog uključeni su i glumci te inicijalni začetnici seriji, Marta Kauffman i David Crane. Nedavno je objavljeno kako bi se, prema svemu sudeći, snimanje  dugoočekivanih novih epizoda trebala održati u kolovozu ove godine, a do tada nam ne preostaje ništa drugo no strpljivo čekati i u međuvremenu s veseljem bingati stare epizode!
Foto: Getty Images, Instagram
Objavljeno: 19.06.2020. u 10:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p