FILM I TEATAR

Velike vijesti! Potvrđen je povratak obožavanih 'Prijatelja' na male ekrane!

Ponovno se okuplja omiljena šestorka!
Napokon je potvrđeno! Najpoznatiji „Prijatelji“ vraćaju se na male ekrane nakon više od 25 godina od početka ove kultne serije!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer vratit će se na izvornu produkcijsku scenu "Prijatelja", pozornicu 24, u kuću Warner Bros. u Burbanku, Los Angelesu kako bi proslavili dugogodišnju seriju, čiju smo veliku završnicu gledali s teškim srcem davne 2004. godine. Nakon mjeseci špekulacija, prije nekoliko sati Jennifer Aniston je, putem vlastitog Instagram profila, naznačila jednostavnim „It's happening“ kako će se želja mnogobrojnih obožavatelja diljem svijeta ostvariti i ponovno ćemo ugledati poznatu šestorku zajedno na malim ekranima.


Medijska kuća HBO Max producirat će specijal u trajanju od jednog sata te iako je scenarij odnosno radnja još uvijek nisu poznati, u produkciju istog uključeni su i glumci te inicijalni začetnici seriji, Marta Kauffman i David Crane. Još uvijek nije poznato kada će specijal doživjeti premijeru, ali prema svemu sudeći, bit će uskoro, a nama ne preostaje ništa drugo no strpljivo čekati i u međuvremenu s veseljem odgledati stare epizode!
Foto: Getty Images, Instagram
Objavljeno: 22.02.2020. u 09:39

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p