FILM I TEATAR

Veliki povratak Jennifer Aniston na male ekrane ove jeseni!

Uzbudljiva dramska serija s Reese Witherspoon i Steveom Carellom
Otkako je ostavila trajni utisak u svijetu filma i televizija kao Rachel Green, jedna od popularnih Prijatelja, Jennifer Aniston imali smo prilike gledati u nizu sjajnih romantičnih komedija i ponekoj hvale vrijednoj drami. No ove jeseni, rame uz rame s Reese Witherspoon i Steveom Carrellom vraća se na televizijske ekrane u dramskoj seriji „The Morning Show“.

Nakon dugog šuškanja, prije nekoliko dana napokon je stigla i službena najava nove hit jesenske serije koja će nas prikovati uz male ekrane. Prateći izrazito dinamičnu i gotovo ratnu atmosferu backstagea dnevne televizije, točnije produkciju jutarnje emisije čija je popularnost izrazito velika u SAD-u, dobit ćemo uvid iza scene svijeta televizije i politike. Serija je nastala zahvaljujući knjizi Briana Steltera imena „Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV“ i produkciju je preuzeo Apple TV+ i najavio čak još dvije sezone u ukupnom trajanju od 20 epizoda.

The Morning Show je svojevrsni povratak Jennifer Anistona i Stevea Carrella na male ekrane otkako su kraju priveli globalne hitove, kultne serije Friends i The Office. Reese Witherspoon je pak prikovala gledatelje za ekrane otkako je predstavila seriju Big Little Lies koja je nedavno završila s prikazivanjem druge sezone. Ovog puta, osim što glume u seriji, Witherspoon i Aniston istu i produciraju i ne krije oduševljenje s onim što su osmislile.Naime, još u ožujku prošle godine, tijekom službenog predstavljanja Appleovog projekta, poznati trojac pobliže je objasnio radnju serije koja se vrti oko napetog i kompleksnog svijeta medija i novinarstva. Njih dvije su u ulogama ambicioznih novinarki i voditeljica s velikim aspiracijama te Carrell koji se, kao muškarac, suočava s posljedicama #MeToo i #TimesUp pokreta. U naizgled mirnom traileru za najavu serije koja stiže na jesen putem Apple platforme, jasno je da nas očekuje novi televizijski hit ispunjen dramom, napetošću i adrenalinom. Jedno je sigurno, hoće li mediji napokon progovoriti istinu, predstoji nam tek vidjeti!

Foto: imdb, Apple, Getty Images
Objavljeno: 13.08.2019. u 12:15

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p