FILM I TEATAR

Zabavna obiteljska komedija koja će vas dobro nasmijati i opustiti!

Još jedan sjajan naslov koji možete pronaći na Netflixu!

Iako smo u posljednje vrijeme zaluđeni 'true crime' pričama i popularnim serijama, ponekad nije loše opustiti se uz lagan i krajnje humorističan film. Ovog puta Netflix je pripremio sjajnu obiteljsku komediju 'Yes Day' nadahnutu istoimenom knjigom autorice Amy Krouse Rosenthal s Jennifer Garner u glavnoj ulozi pa nimalo ne sumnjamo da je riječ o adaptaciji koja neće razočarati, već naprotiv opustiti i zabaviti!

Priča prati Garner koja se našla u ulozi majke s troje djece, a koja je uslijed obiteljskih obaveza shvatila da živi život pomno uigrane rutine bez imalo zabave. Potaknuta time, odluči da je vrijeme za promjernu i zajedno sa suprugom prihvaća izazov imena 'Yes Day'. Naime, 'Yes Day' je dan prepun izazova koji se ne odbijanju, a u kojem glavnu i završnu odluku biranja zadataka imaju upravo - djeca.

Ovaj simpatičan film je odličan odmor od napetih i teških filmskih minuta te smo potpuno sigurni da će vas potaknuti da i sami pružite priliku nekim osobnim izazovima koje stalno odgađate. 'Yes Day' režirao je Miguel Arteta, a osim Garner, ostatak glumačke ekipe čine Lawrence Grey, Ben Everard, Daniel Rappaport i Nicole King Solaka. Budući da je pred nama novi radni tjedan, predlažemo da ga započne ovim sjajnim filmom čija tematika podiže raspoloženje i ono najvažnije - ne opterećuje, a kako bismo vas dodatno potaknuli, u nastavku donosimo uzbudljiv trailer!

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 15.03.2021. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p