FILM I TEATAR

Znamo datum izlaska drugog nastavka filma snimljenog prema kultnoj seriji ‘Downton Abbey’!

Jedva čekamo nastavak ove dinamične priče!

Ako bismo morali izdvojiti jednu od najgledanijih, ali i najpopularnijih serija ikad, ‘Downton Abbey’ sigurno bi se našla visoko na popisu. Naime, riječ je o seriji čija je radnja bazirana na priči o britanskoj aristokraciji i posluzi, a ovo dinamično uprizorenje prepuno je intirgantnih događaja, zavrzlama i scenarija koji su nas odavno prikovali za male ekrane. No, sada se posebno veselimo vijesti kako se snima drugi nastavak istoimenog filma.

Nakon što je prije nekoliko godina vijest o snimanju 'Downton Abbey’ filma odjeknula poput kakve eksplozije, sada imamo potvrđen i drugi nastavak koji u kina dolazi 22. prosinca ove godine. Prvi film bazirao se na priči obitelji Crawley i njihovoj posluzi, a bio je to i svojevrsni nastavak na seriju kako bi priča imala kontinuitet i smisao. Što se tiče radnje novog nastavka, ona je zasad nepoznata, ali zato znamo što očekivati u impresivnoj glumačkoj postavi.

Osim već dobro poznatih lica, u novom nastavku navodno će se pojaviti i neka nova kao što su Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i dr., a u ulozi producenta vidjet ćemo Juliana Fellowesa i Garetha Neamea. Iako se već sad zna datum izlaska filma, produkcijska ekipa se nada da isti neće biti odgođen zbog problema uzrokovanih aktualnom pandemijom korornavirusa te da će snimanje teći prema planu, a samim time u božićnom periodu godine mnogim obožavateljima izmamiti osmijeh na lice novim nastavkom za koji već sad možemo zaključiti da će biti ništa manje od onoga što očekujemo.

U iščekivanju novog trailera, u nastavku potražite onaj prvi kako biste osvježili sjećanje, a možda i osvježili pamćenje ponovnim gledanjem!

Foto: IMDb, Youtube, Instagram
Objavljeno: 21.04.2021. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p