FILM I TEATAR

Znamo kada izlaze nove epizode omiljene serije 'Handmaid's Tale', a potvrđeno je snimanje i pete sezone!

Serija čije nove epizode čekamo s nestrpljenjem!

Spisak serija koje su nas ove godine prikovale uz male ekrane poprilično je dugačak, ponajviše zahvaljujući slobodnom vremenu kojeg zaista imamo na pretek, ali i činjenici da su nam danas više no ikada dostupni sjajni naslovi, čije nove epizode nestrpljivo očekujemo. Jedna od takvih serija, priče koja okreće želudac i izaziva nevjericu, je i 'Handmaid's Tale', koja je proglašena za jednom od najnagrađivanijih i istovremeno najkontroverznijih serija posljednjih godina, a u nastavku otkrijte kada nam stižu nove epizode!

The Handmaid’s Tale serija prvi put je emitirana 2017. godine, a cijela priča inspirirana je knjigom spisateljice Margaret Atwood. Radnju ove serije poprilično je teško opisati i približiti jer je riječ o složenom distopijskom američkom društvu, u kojem je biti žena ravno smrtnoj kazni. U tom društvu žene se nalaze na samom dnu društvene ljestvice, bez ikakvih prava te je njihova jedina svrha reproduktivna, odnosno da rađaju djecu. Vođeni vjerskom ideologijom, žene koje su zapravo u robovlasničkom odnosu, rađaju djecu bogatim muškarcima čije zakonite žene ne mogu roditi. Cijela priča poprilično je bizarna, no neke njezine elemente vrlo lako možemo primijeniti i na današnje društvo, stoga ne iznenađuje da je cijela priča okupirala pažnju znatiželjne publike.

Iako se o nastavcima četvrte sezone, koja se željno iščekuje, šuškalo krajem 2019. godine te su se oni predvidjeli za ovu godinu, zbog cijele situacije s pandemijom odgođeno je njezino emitiranje za 2021. godinu. Također vijest koja je oduševila fanove ove serije je i ta da četvrta sezona neće ujedno biti i posljednja, jer je upravo potvrđeno snimanje pete sezone, samo se nadamo da nećemo morati baš predugo na nju i čekati!

Foto: Imdb, youtube
Objavljeno: 15.12.2020. u 10:01
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p