GLAZBA

Jeste li već čuli pjesmu koja nam ovih dana ne izlazi iz glave?

Pjesma koja udružuje dvije dobro poznate hrvatske snage!

Moderna produkcija, sjajan vokal i spot u koji ćete se zaljubiti - to su glavne okosnice novog Nelinog singla "Ono što ostaje" za koji možemo reći da je njezina najbolja pjesma dosadašnje karijere. S njom će se predstaviti na Zagrebačkom festivalu koji je odgođen za proljeće, a prije toga otkriva videospot u režiji i produkciji Luke Sepčića i Ane Badurine iz poznatih nam Sestrica.

Ovo je prva takva suradnja Nele i Nike Turković, koje se i prije ove pjesme privatno poznaju i druže, a ovaj odličan i moderan spoj ispao je briljantan te možemo reći da do sada najbolje odgovara Nelinom stilu i vokalu.

"Ono što ostaje za mene je pjesma o usamljenosti, dobro poznatom osjećaju koji je obilježio prošlu godinu. No, usamljenost, kao i ova pjesma, ne traje dugo. Moje srce ubrzano lupa od dana kada sam saznala da sam upala na Zagrebački festival pa sve do sad, kad s nemogućim ponosom mogu po prvi puta nakon više od godinu dana predstaviti i pjesmu i spot", rekla je Nela i dodala kako je njezin tim u ovim uvjetima i uz sve što nas je pogodilo imao hrabrosti snimiti spot na samom početku godine."U biti, snimanje spota svima nam je bio tračak svjetlosti, bijeg u ono što nas najviše veseli - maštu, rad i stvaranje. Uz tim kao što su Nika Turković, Luka i Ana iz produkcije SESTRICE te Vlaho i Miha tj. studio Republika (autori aranžmana i produkcije), sa sigurnošću mogu reći - UŽIVAJTE."

Ova pjesma naći će se i na Nelinom albumu prvijencu kojeg očekujemo već ovog proljeća.

Foto: Petra Mikšik
Režija: Luka Sepčić
Objavljeno: 20.01.2021. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p