GLAZBA

Jeste li već poslušali hit Easy On Me? Adele se vratila na glazbenu scenu samo onako kako ona to najbolje zna!

20 milijuna pregleda u svega 12 sati od objave pjesme!
Nekoliko trenutaka nakon što je Adele predstavila novi singl „Easy On Me“, društvene mreže pale su u trans. Povratak britanske kantautorice koja je karijeru izgradila na sjajnim melankoličnim pjesmama koje su se upisale u glazbenu povijest što zbog broja pregleda i prodanih primjeraka, a što zbog čiste briljantnosti u pisanju i skladbi, dugo smo čekali.

Više od pet godina otkako je Adele najavila povlačenje s glazbene i svjetske scene kako bi se posvetila privatnom životu. Nakon osvojenih 15 Grammy nagrada i dominacije svim radio postajama i top ljestvicama te duge pauze, obožavatelji su jedva dočekali objavu novog singla i albuma. Iako ćemo za album morati pričekati 19. studeni, danas je izašao singl „Easy On Me“ i broj pregleda na platformi Youtube povećava se iz sekunde u sekundu.


Nakon inicijalnog teaser od svega 20 sekundi tijekom Instagram Livea, postalo je jasno kako je svijet dugo čekao na njen povratak, a ovog puta tema albuma je rastava. Poput svih prijašnjih, i ovaj album obilježava njene godine u kojima su se odvile neke ključne stvari. Naziva „30“, čitav album posvećen je „najturbulentnijoj godini njenog života“, godini u kojoj je prolazila kroz rastav sa Simoneom Koneckijem s kojim ima sina.

Ako je suditi po ovom singlu, očekuje nas još jedan hvale vrijedan Adelein album, a u nastavku možete poslušati pjesmu za koju smo sigurni da će postati kultnim klasikom.
Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 15.10.2021. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p