GLAZBA

Latino zvijezda Maluma stiže u Zagreb!

Uhvatite ulaznicu na vrijeme jer najveća latino zvijezda uskoro održava koncert
Posljednjih nekoliko godina latino ritam uvukao se mnogima pod kožu. Ako već niste bili obožavatelj spomenutog žanra, vjerojatno ste u međuvremenu postali. Stoga smo sigurni kako će vas ova vijest posebno razveseliti – Maluma stiže u Hrvatsku!

U zagrebačku Arenu stiže još jedna glazbena senzacija – Maluma! Početkom sljedeće godine, točnije 24. veljače, najavljen je glazbeni spektakl jedne od najvećih svjetskih latino i pop senzacija ove generacije. Maluma, koji iza sebe ima četiri albuma i niz glazbenih suradnji koje su završile na vrhu ljestvica trenutno nosi titulu najprodavanijeg latinoameričkog glazbenika. Pjesme poput Chantaje u suradnji sa Shakirom, s Weekndom i J.Balvinom te Rickyjem Martinom omogućile su mu proboj na svjetsku glazbenu scenu u vrlo kratkom roku i dominaciju na radio stanicama.


Danas je, na veliko oduševljenje, objavljeno i službeno kako će i Zagreb postati dio Malumine "Papi Juancho 2021" svjetske turneje. Kako najavljuju organizatori koncerta, u pitanju je pravi vizualni i audio spektakl. Stoga, budite spremni 29. listopada kad započinje službena prodaja ulaznica u sustavu Entrio.hr jer smo sigurni kako će iste planuti!
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.10.2021. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p