TECH

Najpopularnija streaming platforma od sada je dostupna i u Hrvatskoj!

Spotify je konačno stigao u Hrvatsku!

Spotify (NYSE: SPOT), najpopularnija svjetska usluga za audio streaming u Hrvatskoj je dostupna od 15. srpnja. Sa svjetskom zajednicom od više od 286 milijuna slušatelja, uključujući 130 milijuna pretplatnika na globalnoj razini, Spotify će u Hrvatskoj ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i internacionalne glazbe s preko 50 milijuna pjesama i milijun podcasta. Usluga Spotify dostupna je besplatno ili s nadogradnjom na Spotify Premium, uslugu pretplate koja korisnicima omogućava uživanje u glazbi bez prekidanja oglasima.

Uz ulazak na tržište Hrvatske, Spotify je danas lansiran na još 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazakhstan, Bjelorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Kosovo, Crnu Goru, Srbiju i Sjevernu Makedoniju. Hrvatski korisnici mogu nadograditi Spotify Premium za vrhunski Spotify doživljaj za 5,99 eura mjesečno. Premium Family dostupan je za 9,99 eura za do 6 članova obitelji koji žive na istoj adresi. Novi Spotify Premium DUO (7,99 eura) predstavlja pretplatnički paket za dvije osobe (za parove) koji uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu playlistu koja kombinira glazbu u kojoj vi i onaj koga volite uživate oboje - pa će sve male nesuglasice oko izbora glazbe biti svedene na minimum."Današnje lansiranje otvara bezbroj mogućnosti za gotovo 250 milijuna obožavatelja koji će na Spotifyu moći otkrivati najnoviju glazbu i podcaste iz cijelog svijeta, a glazbenici iz regije moći će dosegnuti veći broj slušatelja i publiku koja je sve povezanija na globalnom nivou," rekla je Federica Tremolada, Generalna direktorica za Spotify za Južnu i Istočnu Europu. Dodala je također: „Pokretanje na ovih 13 tržišta predstavlja važan trenutak na Spotifyjevom putovanju, osobito zato što nam se pridružuju fanovi i autori na velikim i rastućim glazbenim tržištima poput Hrvatske, gdje streaming raste i gdje vidimo veliku priliku za Spotify."Spotify stiže u Hrvatsku s nenadmašnom kombinacijom karakteristika koje su ga učinile najpopularnijom glazbenom aplikacijom na svijetu, s više od 50 milijuna pjesama, 1 milijun podcasta i preko 4 milijarde playlista koje nude najaktualniju hrvatsku i internacionalnu glazbu, najbolje glazbene preporuke, svakodnevno otkrivanje nove glazbe i slobodu reprodukcije na širokom rasponu uređaja kao i integraciju aplikacije s Instagramom, Facebookom, Samsungom, Android TV-om s Google Maps i još mnogo toga.

Ova platforma zauvijek je promijenila slušanje glazbe od trenutka kada je pokrenuta, 2008. Otkrijte, kombinirajte i dijelite više od 50 milijuna pjesama, uključujući više od 1 milijun naslova podcasta, i to besplatno ili uz nadogradnju Spotify Premiuma kako biste pristupili ekskluzivnim glazbenim opcijama, uključujući poboljšanu kvalitetu zvuka i iskustvo slušanja glazbe na zahtjev, izvanmrežno i bez oglasa!

Foto: PR
Objavljeno: 15.07.2020. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p