GLAZBA

Ne propustite pogledati prijenos božićnog koncerta Andree Bocellija i uživati u čarobnoj blagdanskoj atmosferi!

Nastup u praznom kazalištu koji će ostati u sjećanju!

Sjećate li se prošlogodišnjeg uskrsnog koncerta koji je jedan od najpoznatijih opernih tenora, Andrea Bocelli, održao u milanskoj katedrali Doumo? Crkva je bila potpuno prazna, a Bocelli popraćen tek orguljašem koji je zajedno s njim kreirao magičnu priču prepunu emocija, a čini se kako ćemo sličnom scenariju svjedočiti i ove godine.

Možemo se složiti da je 2020. bila izazovna po mnogo čemu, a sada kada polako dolazi svom kraju ne preostaje ništa drugo nego se nadati da će ona nadolazeća biti nešto blaža prema svima nama. Koliko su umjetnost i glazba bitni elementi naših života ponajviše smo shvatili tijekom karantene, pa upravo zato vijest da Andrea Bocelli ponovno održava uživo prijenos svog koncerta posebno nas je razveselila. Baš kao i proteklog Uskrsa, ovom gestom Bocelli nastoji umanjiti krizu u kojoj se nalazimo i svakome tko želi podariti dašak čarobnih nota koje će bez imalo razmišljanja, u ovim teškim trenutcima, izmamiti osmijeh na lice.

Božićni koncert imena 'Believe in Christmas' održat će se 12. prosinca u praznom prostoru grandioznog Teatra Regio di Parma, a svatko tko želi, uz kupnju ulaznice, moći će biti dijelom još jednog događaja o kojem će se pričati. Iako je repertoar zasad nepoznat te vjerujemo da će zapravo tako i ostati do samog koncerta, ono što znamo je da će Bocelli izvesti neke od najpoznatijih božićnih pjesama, ali i vlastitu autorsku glazbu. Osim Bocellija, iza ovog prekrasnog poklona publici krije se i redatelj Franco Dragone, stoga nimalo ne sumnjamo da uskoro slijedi scensko-glazbena poslastica koju nikako ne smijete propustiti!

Ulaznice za ovaj božićni koncert možete kupiti ovdje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.11.2020. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p