GLAZBA

Nedostaju vam live koncerti? Onda koncert Matije Cveka ne smijete propustiti!

Predstavljanje uživo albuma prvijenca omiljenog glazbenika!

dvorištu Akademije likovnih umjetnosti 10.06.2021. Matija Cvek će zajedno sa svojim bendom The Funkensteins uživo predstaviti debitantski album 'Izbirljivo i slučajno'. Koncert pred publikom bit će ujedno i prvo predstavljanje uživo albuma prvijenca koji se trenutno nalazi na broju jedan najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Neopisivo sam sretan zbog naše pozicije na ljestvici najprodavanijih albuma. Hvala svima koji su si priuštili primjerak i učinili tim i mene ovoliko ponosnim i privilegiranim. Bend i ja jedva čekamo live koncerte i presretan sam da ćemo imati napokon priliku svirati 10.06. u dvorištu Likovne akademije“ – rekao je Matija Cvek!

Samo riječi hvale za Matiju i njegov novi album ima glazbeni urednik i kritičar Zlatko Turkalj Turki: „Dugi niz godina domaća glazbena scena nije ponudila izvođača jake osobnosti, dosljednosti, samouvjerenosti i potrebne doze mladenačke buntovnosti. Sve to ima Matija Cvek, koji je svoj glazbeni pop/rock/ funky stil definirao u zadnje tri godine. Riječ je o glazbeniku koji istinski uživa u svakom snimljenom stihu i tonu što je posebno vidljivo i izraženo u njegovim nastupima uživo. Cvek i Dović kao autorski tim zaslužni za album 'Izbirljivo i slučajno' prema načinu radu, senzibilitetu prema glazbi kao umjetnosti i uvažavanju svih kriterija dobre glazbe od stihova, melodije do aranžman, produkcije i interpretacije podsjećaju me na rad i sklad legendarne kombinacije Runjić / Fiamengo.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti online, a cijeli album Matije Cveka dostupan je na svim digitalnim servisima!

Foto: PR
Objavljeno: 23.04.2021. u 15:10
Tagovi: koncert, koncerti

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p