GLAZBA

Sjajna suradnja domaće glazbenice s jednom od najpoznatijih svjetskih DJ-ica!

Jeste li već čuli ovu odličnu suradnju?

Svjetski renomirana DJ-ica i producentica techna Insolate i jedna od hrabrijih regionalnih kantautorica Sara Renar imaju prvu zajedničku ploču ‘HYPERVENTILATION’. Rezultat ove naoko neočekivane suradnje su 22 minute glazbenog istraživanja individualnih i kolektivnih anksioznosti.

Ploča je nastala netom prije pandemije, pa njezin naslov zvuči prilično proročanski. Objavljena je na berlinskom labelu Megastructure, a najavio ju je i muzičar Joey Blush, koji nastupa pod imenom Blush Response. Atmosferični deep kojeg stvara Insolate sudara se s proganjajućim vokalima Sare Renar i vodi slušatelja na putovanje u kojem je temeljito potresen, ali i dalje zadržava nadu da će jutro donijeti olakšanje..

Ploča izlazi početkom ožujka, i to u dva oblika; na klasičnijem crnom vinilu te u limitiranom crvenom izdanju, a prednarudžbe su dostupne ovdje. Inače, Insolate i Sara su već surađivale i zajedno su napravile pjesmu ‘No Room in Heaven’ i Mistakes Make Us Human koje su izašle na Insolateinom debitantskom albumu ‘Order is Chaos’.


Foto: Vladimira Spindler
Objavljeno: 22.02.2021. u 12:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p