KNJIGE

Dirljiv roman prepun životnih mudrosti koji morate pročitati!

Snažna poruka upakirana u vrckavu priču

Idealno je vrijeme da uronite u kvalitetno štivo i napokon pročitate taj roman koji ste odgađali mjesecima jer, kako to obično biva, vremena nikad dosta. Ako ste se pronašli u prethodnoj rečenici, sigurni smo da je roman o kojemu ćemo govoriti u nastavku štivo kao stvoreno baš za vas!

Eva Woods britanska je autorica poznata po svojim ljubavnim djelima ali i romanima ženske književnosti; upravo u žanr ženske književnosti možemo ubrojiti i njen najnoviji roman iz 2019. godine koji, unatoč žanrovskom određenju, nipošto nije rezerviran samo za ženski dio publike. Naprotiv, ova gorko-slatka priča o ljubavi toliko je univerzalna da bi ju baš svatko trebao pročitati barem jednom u životu. O čemu je točno riječ? Priča prati tridesetpetogodišnju ženu Annie koja je već toliko dugo vremena tužna da je jednostavno zaboravila sve druge osjećaje. Očaj u kojemu se našla prati je poput sjene sve dok ne sretne Polly; djevojku koja je sušta suprotnost Annie – vesela i sretna. Njezina ju je bolest naučila da je život jednostavno prekratak da bi se trošio na nevažne stvari. Uz druženje s Polly, Annie počinje pomišljati da je možda, ali samo možda, ipak moguće doživjeti nešto lijepo u životu, a tijek njihove avanture bez sumnje će vas dovesti do ruba suza. 

Ova tužno-sretna priča natjerat će vas da razmislite o sebi i svojim ciljevima, ali i o svemu što imate u životu, a čega vrlo često nismo niti svjesni. Knjigu možete pronaći u katalogu Znanja, a trenutno je možete kupiti po promotivnoj cijeni od samo 74,90 kn.

Objavljeno: 04.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p