KNJIGE

Inspirativna knjiga koja se mora pronaći na vašoj polici

Hit knjiga tjedna!

Početak godine već ritualno obilježavaju dugački popisi i 'to do' liste svega onog što želimo promijeniti kod sebe i u svojoj, vrlo često monotonoj rutini. Želimo se svakog jutra probuditi bolji, napredniji i uspješniji, idealnog fizičkog izgleda, ostavljajući dojam kao da nemamo niti jednu brigu na svijetu, no umjesto svega navedenog zateknemo se poprilično umornima, nevoljkog raspoloženja, a godina je tek počela...

Povratak u formu uglavnom obilježavamo obnavljanjem članarine u teretani, no ono što vrlo često ostavljamo po strani jest nešto drugačije bavljenje sobom, a koje je ponekad i puno nužnije kako bismo zaista osjetili to unutarnje zadovoljstvo kojem zapravo težimo. Njegovanje duha često je složeniji proces od njegovanja fizičkog izgleda, budući da zahtijeva pomno promišljanje i traženje motivacije koja će nas gurati i kroz one najružnije dane, kada bi najradije jednostavno digli ruke od svega. Sve ove životne nedoumice i borbe sa samim sobom, jedna Pariška dama sabrala je u novu zbirku tekstova, simpatičnog naziva 'Što te ne ubije, nasmijaće te!', a što je u konačnici i odraz zdravog stava prema svim životnim nedaćama.

Iza spomenutog pseudonima nalazi se spisateljica Duška Savić, koju smo već imali priliku upoznati kroz knjigu 'Doživjela, evo pričam', a sada nas je obradovala i s drugom zbirkom tekstova u kojima ćete se sigurno pronaći. O prvoj ljubavi, životni paradoksi, soba za plakanje, učili su nas pogrešno samo su mali dio ove riznice, a čiji je zapravo cilj podsjetiti nas da je ljubav prema sebi najvažnija ljubav koju moramo doživjeti, stoga je pravo vrijeme da se i zaljubite!

Foto: Sandra Čuljak
Objavljeno: 13.01.2020. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p