KNJIGE

Inspirativna knjiga poznatog skandinavskog autora koju nećete ispuštati iz ruku!

Usavršite jedinstveno umijeće stvaranja uspomena

Autor koji je proširio Hygge - danski recept za sretan život i Lykke – potragu za najsretnijim ljudima na svijetu vratio se s najnovijim priručnikom koji smo jedva čekali pročitati, a koji je napokon preveden i na hrvatski jezik!

Jeste li se ikada zapitali koliko važnu ulogu u našim životima imaju uspomene i koliko svjesno obraćanje pozornosti na one najljepše utječe na cjelokupnu sreću kojoj toliko težimo? Sjećate li se svojeg prvog poljupca? Obraćate li pažnju na sitnice koje nerijetko postanu upravo oni savršeno besmisleni trenutci kojima se često poželimo vratiti? Osvijestimo li svoja osjetila i naučimo li istinski doživljavati sve ono što svakodnevno proživljavamo i osjećamo, gotovo sigurno ćemo zadržati one sretne uspomene koje ne želimo ispustiti. Osim što oblikuju našu osobnost i utječu na naše postupke i raspoloženje, uspomene nam omogućuju i da putujemo kroz vrijeme, istražujemo svoju prošlost i na taj način što efikasnije planiramo svoja buduća emocionalna putovanja. A kako takav način života funkcionira u najsretnijoj zemlji na svijetu, na savršeno pitak i zabavan način objasnio je poznati danski autor – Meik Wiking.

Uz pomoć ove prekrasne i korisne knjige, Meik će vam pokazati kako stvarati i kako ih čuvati sretne uspomene. Savladajte umijeće stvaranja savršenih trenutaka, trenutaka kojih ćete se zauvijek sjećati i koje ce vaš život učiniti ljepšim i smislenijim. I, ne zaboravite planirati svoje buduće sretne uspomene, sretnije dane i na koncu, sretniju budućnost.

Objavljeno: 25.04.2020. u 00:00
Tagovi: Knjiga

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p