KNJIGE

Lady Gaga objavila datum izlaska svoje najnovije knjige koju ćete zavoljeti na prvu!

Zbirka inspirativnih priča koju potpisuju mladi autori

Jedna od najvećih suvremenih pop zvijezda, Lady Gaga, jučer je najavila izlazak svoje druge knjige pod nazivom ''Channel Kindness'' koja će ugledati svijetlo dana 22. rujna ove godine!

''Channel Kindness : Stories of Kindness and Community'' nije autobiografsko djelo na kakvo smo navikli kada se radi o knjizi nastaloj iz pera najvećih zvijezda današnjice; radi se o inspirativnim pričama i osobnim bilješkama mladih ljudi koje predstavljaju utjelovljenje svakodnevnih, malenih djela dobrote koja itekako mijenjaju svijet. ''U ovim stranicama pronaći ćete riječih mladih autora koji su, kada je im se to činilo nemogućim, pronašli svoju unutarnju snagu, prevladali životne prepreke s kojima se mnogi bore, a o kojima se ne priča dovoljno. Nasilnici, društveni pokreti, stigme mentalnog zdravlja... sva goruća pitanja suvremenog društva prikazana su kroz slova pripovjedača koji dijele detalje o svojim stavovima, osjećajima i životu uopće.'' – izjavila je Lady Gaga.

Lady Gaga je knjigu opisala kao "utjelovljenje svakodnevnih činova dobrote koji podižu zajednicu i unose osjećaj nade u svakoga od nas." Dodala je: "Ako nastale priče inspiriraju pojedinca na samo jedan čin dobrote, tada smo ispunili svoju misiju. To ionako ne možemo sami, a ova knjige pokazuje pokazuje da to i nismo. "

Zbirka će biti izdana preko njezine Fondacije ''Born This Way'', koju je suosnovala 2012. godine sa svojom majkom Cynthiom Germanotto. Knjiga je već sada dostupna za predbilježbu na Amazonu, ali i na službenoj stranici na kojoj ujedno možete pročitati čak 51 esej koji potpisuje upravo Lady Gaga. 

Objavljeno: 12.03.2020. u 10:10
Tagovi: Lady Gaga, Knjiga

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p