KNJIGE

'More Than a Woman' je odlična knjiga koju ćete pročitati u jednom dahu!

Sjajno štivo za cosy jesenske dane!

Caitlin Moran nagrađivana je autorica koja svakom novom knjigom uspije nadmašiti samu sebe i iznenaditi nestrpljivu publiku. Ovog puta naziv njezine nove knjige glasi More Than a Woman, a iako je tek odnedavno u prodaji, već uživa status bestsellera. Njezino djelo How to Be a Woman iz 2011. ostalo je zapamćeno po velikom uspjehu i nekim novim percepcijama koje su se urezale u društvo, stoga ne sumnjamo da će i nova knjiga krenuti istim putem.

More Than a Woman, baš kao i prethodna knjiga, bavi se feminizmom te međusobnim odnosima, a autorica vještim diskursom progovara o aktualnim temama i problemima kojima iz dana u dan svjedočimo. Ipak, sada nekoliko godina kasnije naglasak je na ženama u srednjim godinama, vjerovanju da do određene dobi sve mora biti 'sređeno i posloženo', no postavlja se pitanje što ako to nije slučaj?

Djeca tinejdžeri, botoks i feminizam, razvodi, samo su neke od tema koje se prožimaju knjigom, a činjenica kako autorica progovara gotovo autobiografski dodatno nas ohrabruje i potiče da prihvatimo svaku dob na pravi način i uspješno se borimo sa svime što 'dolazi u paketu'. Zanimljiva tematika, odličan stil pisanja i važna poruka dovoljni su razlozi da ovaj naslov što prije pribavite i stavite na svoju 'to read' listu jer smo sigurni da nećete ostati nimalo razočarani!

Knjiga More Than a Woman zasad nije dostupna s prijevodom na hrvatski, no možete je nabaviti na engleskom jeziku putem sljedećeg linka!

Foto: Amazon, Instagram
Objavljeno: 13.09.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p