KNJIGE

Prva hrvatska Audiobook aplikacija idealna je za sve one koji baš i vole čitati!

Sjajna kolekcija naslova koji dobro zvuče

U posljednih nekoliko godina u svijetu ''slušanje'' knjiga postala je praksa koju redovito biraju oni s manjkom vremena, ali i oni koji žele ponešto saznati i naučiti no nisu pretjerani ljubitelji fizičkog čitanja knjige. Iako je ponuda Audiobook naslova na Internetu uglavnom bazirana na engleskom jeziku, Book&Zvook aplikacija pobrinula se i za hrvatske ''slušatelje''.

Audioknjige su jednostavan i praktičan način za ''čitanje'' knjiga, a jedna od najvećih prednosti je što možete čitati i dok ste u pokretu. Iako je u drugim zemljama, gdje su audioknjige na aplikacijama uobičajene, potpuno normalno slušati knjigu uz kućanske ili bilo kakve druge mehaničke poslove, takva praksa u Hrvatskoj tek je u svom začetku. Tako je nastala i prva hrvatska audiobook aplikacija koju su stvorile Ljubica Letinić, radijska autorica i ton-majstorica Lana Deban, a koja se već sada može pohvaliti velikim brojem sjajnih naslova u kojima će baš svatko pronaći nešto po svom ukusu. Uživajte u dojmljivim izvedbama domaće i strane književnosti, poezije, publicistike, lektira i pomno uređenih naslova za djecu te stvorite vlastitu audioteku pročitanih naslova, ali i onih koje tek želite pročitati.

Prva mobilna aplikacija za slušanje knjiga dostupna je za sve IOS i Android uređaje, a upute o korištenju aplikacije, kao i sve dodatne informacije o funkcijama koje nudi potražite na službenoj Book&Zvook stranici.
Objavljeno: 09.04.2020. u 11:26
Tagovi: Knjige

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p