KNJIGE

Zanimljivo štivo idealno za sve one koji beskonačno analiziraju!

Korisni savjeti koji će vam olakšati život

Ako ste i vi jedni od onih koji non-stop razmišljaju, analiziraju, sumnjaju u baš sve i propitkuju čak i ono što je naizgled drugim ljudima posve normalno, postoji velika vjerojatnost da patite od onoga što se u modernom dobu naziva ''Overthinking''. No, ne brinite jer čini se kako ne samo da niste jedini, već kako se s upravo spomenutim problemom bori svaki drugi moderni čovjek.

A da je tomu tako, dokazuje nam najnoviji naslov poznate psihoterapeutkinje i autorice Christel Petitcollin ''Kako manje misliti?'' koji je nedavno preveden i na hrvatski jezik. Ovaj bestseler nastao je nakon godina i godina praktične psihoterapije koju je provodila Petitcollin, a u kojima je velika većina pacijenata dolazila s različitim problemima u čijoj srži je ležao upravo ''overthinking'' ili pretjerano razmišljanje. "Godinama sam slušala jedno te riječi koje su opisivale potpuno različite probleme, a koje su povezivale veliki broj individualaca. Prikupljala sam informacije, analizirala ih i i na koncu - organizirala. Potom sam odlučila napisati knjigu kako bih ljudima koji zaista previše misle i kalkuliraju pomogla da razumiju sebe, da se lakše nose s time što jesu, da žive u sadašnjosti te da svoje izvanredne kvalitete, koje mogu biti itekako destruktivne, napokon shvate i nauče upravljati njima", izjavila je Petitcollin.

Od kada je ugledala svijetlo dana, ova optimistična i prije svega maštovita knjiga pomogla je brojnim čitateljima diljem svijeta, o čemu svjedoči veliki broj recenzija različitih oduševljenih čitatelja koji svim srcem preporučuju ovu knjigu koja je ujedno i sjajno ljetno štivo za miran odmor na plaži.

Objavljeno: 14.06.2020. u 00:00
Tagovi: Knjiga

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p