KULTURA

Kreće sezona božićnih reklama, a ova je već uspjela rasplakati tisuće ljudi!

Emotivna reklama koja sjajno prikazuje suštinu blagdana!

Kada prve božićne reklame krenu kolati po društvenim mrežama, onda znamo da je blagdanska sezona pred vratima! Unazad nekoliko godina veliki broj brendova ulažu značajan trud kako bi uklopili svoj proizvod u duh Božića, no vrlo malo njih zapravo pogodi samu srž njegovog značenja, a zbog čega nerijetko ne možemo sakriti suze...

Božićne reklame s vremenom su postale dio blagdanske tradicije, baš kao što je ispijanje kuhanog vina i gledanje repriza i repriza kultnog klasika 'Sam u kući'. I ne, nije riječ o običnim reklamama koje bi najradije preskočili, već o prekrasno osmišljenim pričama koje pružaju pravi i vrlo emotivan pogled na blagdane. Brend kojem to besprijekorno polazi za rukom baš svake godine je Coca-Cola, čije božićne reklame s nestrpljenjem iščekujemo, pa tako niti ove sezone nismo ostali razočarani. Coca-Cola je sjajan primjer brenda koji na vrlo pametan način zna iskoristiti svoje oglašavanje i marketinške strategije, pogotovo u vrijeme Božića, jer kako drugačije objasniti potrebu za osvježavajućim pićem usred zime?

Glavnu ulogu u ovoj novoj reklami ima brižan otac koji na sve načine pokušava odnijeti pismo svoje kćeri Djeda Božićnjaku, simbolično prikazujući koliko su očevi zapravo požrtvovni te spremni učiniti baš sve za svoju djecu. Kraj vam nećemo otkrivati, ali ćemo napomenuti da pripremite paketić maramica!

Foto: Unsplash, Youtube
Objavljeno: 11.11.2020. u 09:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p